Η 56χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και σφήνωσε κάτω από όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της
Συγκλονισμένη είναι η Γλυφάδα από τον τραγικό χαμό της 56χρονης που παρασύρθηκε από χείμαρρο και έχασε τη ζωή της, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, την Τετάρτη (21/1).
Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην οδό Κυρίλλου Μεθοδίου, όταν παρασυρμένη από τα ορμητικά νερά, σφήνωσε κάτω από ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο είχε, επίσης, παρασυρθεί από τον χείμαρρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη Χριστίνα που ήταν καθηγήτρια σε φροντιστήριο, είχε μόλις σχολάσει από τη δουλειά της, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της, παρασύρθηκε από χείμαρρο.
Ποια ήταν η άτυχη Χριστίνα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Γλυφάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες από ιστοσελίδες εκπαιδευτικού περιεχομένου, όπου έχει αναρτηθεί το βιογραφικό της 56χρονης, η Χριστίνα ήταν απόφοιτη του τμήματος της Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ξεκίνησε να διδάσκει το 1993 σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Οι πολυπληθείς τάξεις και οι δυσλειτουργικές συνθήκες όσον αφορά την εκπαίδευση των παιδιών που αναλάμβανε να προετοιμάσει αλλά και ο ερχομός μιας θαυμάσιας κόρης, συνέβαλαν ώστε να νιώσει την επιθυμία να δημιουργήσει έναν δικό της χώρο εκπαίδευσης.
Αυτός δημιουργήθηκε το 1999, στη Λ. Βουλιαγμένης, όπου μαζί με άλλους δύο εκπαιδευτικούς και μια ομάδα καθηγητών, διακρίθηκε για την ποιότητα, την εξατομικευμένη προσέγγιση των παιδιών και τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών. Την επιτυχία του πρώτου φροντιστηρίου τη διαδέχτηκαν άλλα τρία.
Το 2009 αποφάσισε να συστήσει από κοινού με τον μαθηματικό Γκέκα Θάνο το 4ο Ένεκα Παιδείας στην Άνω Γλυφάδα, στο οποίο και δραστηριοποιήθηκε αποκλειστικά μέχρι σήμερα ως Διευθύνων Στέλεχος και εκπαιδευτικός, πλαισιωμένη από εκπαιδευτικούς – συνεργάτες χρόνων.
Λόγω ιδιοσυγκρασίας και σπουδών δίδασκε αποκλειστικά έκθεση. Είχε συγγράψει βοηθήματα και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου, τα οποία διατίθενται δωρεάν στους μαθητές του φροντιστηρίου.
Ειχε συμμετάσχει σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού.
Στην δουλειά της συνδύαζε τις γνώσεις Ψυχολογίας με την πολύχρονη εμπειρία της ως εκπαιδευτικός καθώς και τη συνεχή της έρευνα πάνω σε οτιδήποτε σχετικό με τη μάθηση, ώστε να βελτιστοποιεί την μεταδοτικότητα της και να παρέχει το καλύτερο δυνατό στους συνεργάτες της και στους μαθητές της.
«Για πέντε ώρες ακουγόταν ένας χείμαρρος εκκωφαντικά, κυλούσαν πέτρες, δεν μπορούσαν να περάσουν αυτοκίνητα. Προφανώς η γυναίκα παρασύρθηκε από το ρέμα και χτύπησε το κεφάλι της στο αυτοκίνητο. Δεν την παρέσυρε κανένα όχημα. Μάλλον όπως παρασύρθηκε, σφήνωσε κάτω από το όχημα που είχε παρασυρθεί και έχασε τη ζωή της», αναφέρει κάτοικος της Γλυφάδας
